Runningtherapeut Alkmaar en omstreken Jan Oudejans
E-mail
  • Tel. 06 20648622
Adresgegevens
Fauststraat 27
1827 NM Alkmaar
Verzamellocatie

Wisselt. Neem voor de training contact op.
Alkmaar en omstreken

Jan Oudejans

Jan Oudejans
Lid van Stichting Running Therapie Nederland Geregistreerd Runningtherapeut

Jan Oudejans biedt je de mogelijkheden die je op weg kunnen helpen naar herstel en welbevinden. Runningtherapie geeft je motivatie, inspiratie en kracht zodat je plezier in je leven toeneemt. Door het lopen versterk je niet alleen je hart- en vaatstelsel en daarmee je gezondheid, maar breng je vooral ook je gedachten tot rust. Dit heeft tot gevolg dat je je een vrijer en opgewekter mens voelt.

Jan Oudejans wil zoveel mogelijk mensen in staat stellen hun fysieke conditie, en vaak daarmee ook hun mentale conditie, te verbeteren. Voeding, Beweging en Stress zijn hierbij de drie belangrijke pijlers. Hierbij wil hij mensen laten ervaren dat ze de pijlers zelf in evenwicht kunnen brengen door te bewegen.

Daarnaast is Jan bestuurslid van de Stichting Runningtherapie Nederland.

Kwalificaties
  • › Jan is gediplomeerd hardlooptrainer en leidt ook anderen op tot hardlooptrainers. Zijn kennis en ervaring houdt hij up to date middels het volgen van bijscholingen en volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardlopen
  • › coachen en psyche gerelateerde fysieke klachten.
Specialisaties
  • › Trainen met groepen of individuen uit bedrijven gericht of fit & gezond in het werk. Werken met deelnemers die geen of nauwelijks ervaring hebben met de loopsport.
Neem direct contact met mij op

Bekijk al het nieuws ››