Runningtherapeut Delft Gerda Kloet - Huybers
E-mail Website
  • Tel. 06 28441966
Adresgegevens

Den Haag
Verzamellocatie

Delftse Hout
Delft

Gerda Kloet - Huybers

Gerda Kloet Coaching, Counselling & Runningtherapie
Lid van Stichting Running Therapie Nederland Geregistreerd Runningtherapeut

Mijn naam is Gerda Kloet-Huybers, ik woon in Den Haag, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen (pubers). Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Ik hou ook van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen!

Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter/ triathleet en ik weet uit ervaring wat 'beweging' met je doet. Ik ga iedere dag even naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.

Mijn ervaring als sporter en mijn opleiding in coaching & counselling combineer ik in het geven van runningtherapie. Ik begeleid mensen 1 op 1 om fysiek en mentaal weer in beweging te komen.

Runningtherapie bij Kloet Coaching is een unieke combinatie van coaching en (hard)lopen. De wekelijkse loopsessies worden in overleg afgewisseld met coachsessies (gesprekken). Ik ben jouw sparringpartner én trainingsmaatje.

'Als je lichaam verandert, dan verandert je denken' (Wittgenstein, filosoof)

Kwalificaties
  • › Coach/Counsellor (Academie voor Coaching & Counselling)
Specialisaties
  • › Als counsellor & coach heb ik mij gespecialiseerd in stress en stressgerelateerde klachten (o.a. burn-out) loopbaanbegeleiding en verlies- en rouwverwerking
  • › Als thuismentor begeleid ik leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben met de overgang van de basisschool naar de middelbare school voor de stichting School's Cool in Delft.
Neem direct contact met mij op

Bekijk al het nieuws ››